Supplementen zijn hot


Supplementen zijn hot. Wie slik er tegenwoordig geen supplementen? Een grote groep mensen slikken supplementen, maar weten helemaal niet waarom. Misschien val jij ook wel onder deze groep. Tja, toch een beetje zonde van je geld als je niet weet waarom je supplementen slikt en of dit ook wel nodig is.

Supplementen en voeding

Ik vind dat we tegenwoordig iets te makkelijk denken over supplementen. Waarom beginnen we niet eerst bij de basis? Wat is er mis met onze voeding? Als we gezonder en fitter willen voelen dan moeten we terug naar de basis. Het is wel heel makkelijk om gelijk te kiezen voor een supplement. Vraag jezelf eerst af: heb ik dat supplement echt nodig of kan ik dit ook uit voeding halen?

In de maatschappij waarin wij leven ligt zoveel verleidingen op de loer. Ook hebben we tegenwoordig geen tijd meer om echt gezond te koken. Wat is eigenlijk 30 minuten op een hele dag? In 30 minuten heb jij echt een gezonde avondmaaltijd op tafel staan.

Heb jij moeite met al die lekkere verleidingen? Je zal zien als je voor gezonde voeding en leefstijl kiest, dat die lekkere verleidingen stukken minder wordt. Ik hou zelf van het bourgondische levensstijl en daar hoort natuurlijk genieten bij. Ik hou zelf de 80:20 regel aan.

80 procent gezond en 20% genieten.

Herken jij jezelf hierin en weet je ook van jezelf dat je dit niet alleen kan veranderen. Kies dan voor Patries Hormoonadvies Support traject. Ik begeleid je hierbij. Je ontvangt makkelijke recepten en een supermarksafari. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Supplementen

Bij iedereen is dit anders. Niet ieder lichaam heeft hetzelfde nodig en dit ligt ook aan de (hormonale) klacht die die persoon heeft. Ik werk met hoogwaardige basissupplementen. Uit de EMB bloedtest kan ik zien of iemand tekorten heeft of juist als tijdelijke ondersteuning. Ook dan werk ik voornamelijk met voeding, leefstijl en hormoonverstorende stoffen, omdat daar vaak nog zoveel winst behalen valt.

Basissupplementen

Naast gezonde voeding heb ik toch een voorkeur aan 3 basis supplementen. Simpel omdat we deze 3 basis supplementen gewoon nodig hebben.

  • Vitamine D
  • Omega 3
  • Magnesium

Ik heb hier een uitgebreide blog overgeschreven. Wil jij weten waarom deze basissupplementen, lees de blog wat zijn goede basis supplementen?

Ben jij benieuwd hoe ik te werk ga en wat ik eventueel voor jou kan beteken? Klik dan hier

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

DEMO