EMB bloedtest


EMB bloedtest is de oplossing voor als je last hebt van vage klachten

Heb je last van vage klachten, wil je graag duidelijkheid waar deze klachten vandaan komen en wil je op een gezonde manier aan deze klachten werken? De EMB bloedtest is hiervoor een uitstekende methode.

Naast de uitslag van de EMB bloedtest ontvang je van mij een persoonlijk adviesplan. Dit plan helpt je ook daadwerkelijk actie te ondernemen om je vage klachten te laten verdwijnen en je gezondheid te verbeteren.

EMB bloedtest kan zowel in mijn praktijk in Noord-Brabant als online worden afgenomen.

Wat is een EMB bloedtest?

Heb jij regelmatig een bloedtest bij de huisarts gedaan, omdat jij je eigen niet goed voelde? Maar kwam er telkens niks uit jouw bloedtest? Het komt regelmatig voor dat er via de huisarts geen directe aanwijzingen worden gevonden voor jouw vage klachten. Dit kan ertoe leiden dat je het gevoel krijgt jezelf niet meer begrijpt en dat je niet lekker in je vel zit.

EMB bloedtest is een energetische test die staat voor Energetisch Morfologische Bloedtest. Met de bloedtest zijn verstoringen en disbalansen in het lichaam op te sporen. Deze test gaat verder dan een bloedonderzoek bij de huisarts door ook te kijken naar wat er echt gebeurt in je cellen, waar tekorten zijn ontstaan. Het biedt een dieper inzicht in je gezondheid. Met de EMB bloedtest wordt naast regulier ook energetisch gekeken. Want alles is energie en resoneert op een bepaalde frequentie.

Ik hoor regelmatig dat er bij de bloedtest van de huisarts niets wordt gevonden. De bloedwaarden zijn normaal, maar toch voel je je niet goed en ellendig. Zit het dan toch tussen mijn oren vraag jezelf misschien af? Nee, de EMB test geeft een betere beeld van je gezondheid en waardoor je ook beter begrijpt waarom je je zo voelt.

Energetische bloedtest

Energie is ingewikkeld. Het is onzichtbaar, maar zonder energie zou er geen beweging, licht of warmte zijn. Ook wij bestaan uit energie, van onze cellen tot onze weefsels en organen. Deze energie is constant in beweging, een spel tussen positieve en negatieve ladingen, wat resulteert in een specifieke frequentie of trilling waarop onze lichamen resoneren. Helaas kunnen negatieve gedachten, ziekte, stress of ongezonde voeding deze energetische frequenties verstoren. Dit kan leiden tot disbalans in ons lichaam en uiteindelijk tot gezondheidsproblemen. Gelukkig biedt de EMB bloedtest een manier om deze verstoringen op te sporen en gericht aan te pakken.

EMB bloedtest reviews die klanten met mij deelden

Je kunt een afspraak maken voor een EMB bloedtest in Zuid-Holland, Noord- Brabant of West-Brabant.
Je kunt een afspraak maken voor een EMB test in Zuid-Holland, Noord- Brabant of West-Brabant.

Disclaimer; De adviezen die n.a.v. de test worden gegeven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de klant. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMB test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Heb je een vraag?

Hoeveel bloed wordt er afgenomen?

Door middel van een vingerprik worden wat druppels bloed verzameld. Dit is voldoende voor de bloedtest.

Is de EMB bloedtest ook wat voor mij als ik geen klachten hebt?

Als je nieuwsgierig bent hoe je lichaam ervoor staat, is deze bloedtest zeker een mooie methode om hier inzicht in te krijgen.

Wordt de EMB bloedtest vergoed door de verzekering?

Ik werk (helaas) niet samen met de (aanvullende) verzekerde zorg. Ik begrijp dat de trajecten een flinke financiële investering zijn. Maar tegelijkertijd hoop ik ook klanten inzien dat deze investering zich dubbel en dwars terugbetaalt in meer energie, fitheid en een klachtenvrij leven. Hierdoor kun je weer alles uit het leven halen en dat is hopelijk elke cent waard!

Informeer eens bij je werkgever of hij dit wilt vergoeden. Ieder werknemer heeft recht op een loopbaanbudget bij zijn werkgever. Dit persoonlijk potje gaat over duurzame inzetbaarheid en ook het verbeteren van je vitaliteit valt hieronder.

Is de EMB bloedtest alleen mogelijk in een traject vorm?

Heb jij bij mij één van de trajecten gevolgd waar de EMB bloedtest in zat en is dat nog geen jaar geleden? Informeer dan bij mij naar de mogelijkheden.

Heb jij bij mij nog geen traject gevolgd waar de EMB bloedtest in zat, dan is het niet mogelijk om de EMB bloedtest los te kopen.

Hoe lang duurt het voordat de bloed uitslag binnen is?

Over het algemeen krijg ik de uitslag na ongeveer 2 a 3 weken. Ik laat je weten wanneer de uitslag binnen is, zodat we een afspraak kunnen plannen om de uitslag te bespreken

Kan ik na de EMB ook nog persoonlijke coaching krijgen?

Natuurlijk! Je kan kiezen voor het traject Hormonen support. Je kan dit als een losse consult boeken en is alleen mogelijk voor mensen die al eerder een traject hebben afgenomen en toch nog even een stukje verdieping of ondersteuning willen.

Kan ik de EMB bloedtest ook laten doen als ik niet in de buurt woon?

Jazeker! Via skype of videobellen begeleid ik jou met de vingerprik. Het bloed stuur je vervolgens naar het laboratorium en ik ontvang te uitslag van de EMB test. De uitslag bespreken we dan ook online of via de telefoon, net wat jij prettig vindt.

Patries Hormoonadvies